ingen rubrik



Jag lever fortfarande jag lovar, jag har bara inte orkat uppdatera något pga av privata skäll. Gårdagen var väldigt mysig, började med att jag och Maria åkte till stan och shoppade lite, stannade vid två korvkiosker typ och käkade korv också haha :p Sen åkte vi till kista för arr jag skulle lösa ut min check från banken(banken i stan var stängd) så vi tog en runda i kista gallerian också. Runt halv 5 tiden åkte vi till östermalm och sedan tog vi en promenad till biograf Saga där vi kollade på Vicky Christina Barcelona tror jag den hete, vädligt mysig och bra film. Skrattade vid flera tillfällen. Anyway, sedan gick jag hem och lämnade alla saker och gick och möte mina babes och rökte vattenpipa.Mys! Känns som att vattenpipan och jag är bästa vänner nu hihi, =) Men nog om igår,

Kom hem för en liten stund, var i kista med Valasia Nikos och Stefan för lite shopping bara. Nu ska jag fixa mig och sedan ge mig ut. Vet inte riktigt vad som händer idag men vi får se. Vad ska ni göra?

Ska försöka uppdatera lite senare, puss på er!

Onsdag



Godmorgon bloggen! Förlåt för min dåliga uppdatering men jag sov bort halva dan, fick åka hem från stan för att jag hade värdens mensvärk. Hoppas ni förstår. Men idag mår jag bättre :) Nu ska jag käka frulle och sedan fixa mig. Ska tll stan för att shoppa och sedan bio. Vad ska ni göra?

When nothing is as it would be


Mina läppar har torkat ut, munsåret vill inte läcka, jag fick mens idag, min mage ropar på hjälp. Ja, som ni ser är detta ingen bra dag. Har inte lust med något just nu, och det som irriterar mig mest just nu är att mina cigg är slut och jag orkar inte gå ut och köpa nu & att pappa inte är hemma så jag kan baxa från honom. Vafan, Maria kom hem till mig NU! Du är den ända som kan rädda mig ur den hära dagen, du vet hur jag blir när jag får mina cptankar!

Hoppas ni har det bättre vänner <3

Tisdag!



Guten morgen bloggen. Sovit gott? Jag sov som en liten prinsessa igårkväll hihi så lycklig som jag var :$ Anyway, har nyss käkat frulle tillsammans med syster, mys! Ska fixa mig nu för att sedan möta Maria för en fika i stan och för shopping. Blir nice. Måste även gå till banken, får se om jag går med mamma eller själv. Vad ska ni göra idag?

Håller ni med om att det är äckligt väder?

Men vi får höras senare babes, ha en trevlig förmiddag!

Jag är mig själv,

Hej babes! Hoppas ni mår bra. Jag måste säga att jag är överaskad och väldigt glad. Två kompisar till mig ringde mig och frågade om jag hade mailat Linda Rosing, (va konstigt tyckte jag att de frågar något sånt) så jag frågade varför och då sa dem att de läste hennes blogg och att hon hade lagt upp den och att den stämde någorlunda med mitt inlägg om Bobby och henne. Shuet tänkte jag, jag kunde inte tro mina öron. Så jag kollade klart på Prison Break och sprang in till datan för att se om det stämde. Och JA hon har publicerat den. Hoppas du tyckte om den Linda, är glad faktist att den kom upp till bloggen för att flera tjejer ska tänka på vem Linda är egentligen. Har ni inte läst hennes självbiografi så gör det förfan! Döm inte bara efter utseendet.

Men anyway, var i kista med tjejerna. Maria köpte skor sen gick vi till turkiska resturangen och käkade kebabtallrik haha, sjukt gott! Sedan tog vi en fika på Wayne´s.

 Godnatt!


min baby! I love her, <3

chai latte & kladdis, mumsss
Me my self and my Dior glassögon :D

i'd listen to her, cause i know how it hurts

Nu har jag varit ute med Markii hennes lillebror och min lilla nikos (brorsans son). Vi har lekt och gosat i parken. Synd att jag glömde ta med mig kameran! Det var kaos i parken, barn hit och dit. De har nämnligen bygt om den och den ser jävligt snygg ut och det finns många aktiviteter till barnen så både små barn och föräldrar samlas där dagligen för att leka. Nu ska jag äta min lunch som jag inte han äta tidigare, blir nog mammas sarmadakia (dolmas) med tsatsiki, mums! Sen ska jag fixa mig och träffa tjejerna, blir nog fika på albert´s och sen chillnani med grabbarna och vattenpipa.


Darin i vällingby

Darin som signerar hans nya singel

jag och Maria i resturangen på östermalm

sjukt god mat!

my love

Måndag

God morgon godingar! Sovit gott? Jag som ganska sent, snackade på tel med en pöjk fram till 03.00. Men kul var det. Kunde inte sova, satt och tänkte på Bobby. Jag är så lycklig ni kan inte förstå hihi, måste gå och visa bilderna för mamma igen har typ visat dem hundra gånger redan :p 
 
Vad ska ni göra idag? Jag ska äta frukost och sedan ta en ciggpromenad faktist. Ska även ta tag i plugget idag, jag måste! Men vi hörs snart igen bloggen!

Bobby & Linda Rosing <3 (Kistamässan)

Heej bloggen! Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har haft fult upp. Gårkvällen blev grym måste jag säga. Började med att vi åkte in till östermaln coh letade efter en fin resturange, blev kinesisk/asiatisk för vår del. Satt där och hade det rätt så trevligt faktist, maten var jätte god den med. Sen tog vi en sväng till 7eleven och köpte lite redbulls och snackkksss, muumms. Åkte till tensta, stoppade hemma hos mig för att jag ska hämta ursus + annat dricka för att sedan åka hem till Marki och ha en skön tjejkväll med vattenpipa,drinkar & mycket annat. Bilder kommer när Maria har skickat dem, även bilder på snygga Darin som vi träffade i vällingby ;)

Var hemma kl 04.00, gick och la mig direkt orkade inte stå på mina ben haha. Jag vaknade kl 14.00 idag och tog en ciggpromenad och en dusch sedan för att börja fixa mig inför mässan (kistamässan).
Anledningen till att jag ville gå ditt var för att Linda Rosing och Bobby skulle vara där. Jag har alltid älskat Linda och verkligen sett upp till henne för den hon är, hur stark hon är. Hon är en förebild till mig. Ända sen hon var i BB har jag velat träffa henne, specielt nu när jag läser hennes blogg ständigt och gillar henne mer och mer, jag känner att jag lär utav henne! Och Bobby? Ända sen han var med i PH har jag älskat honom, jag tycker bara om honom så mycket. Han har lyckats så bra att det inte är sant, och han visar att man kan lyckas om man vill. Inte sant?

Så när jag väll var på mässan så gick jag och Markii runt lite, det första jag letade efter var Bobbys hårstudio. Men varken han eller Linga var där. Jag fick panik, började darra. Gick runt hans hårstudio hundra gånger, och gissa vad? Han står där!! Och han är hur snygg som helst. Jag vågade inte gå fram till honom, men jag kunde inte låta bli. Jag gick fram och frågade om jag ffick ta en bild med honom som ett litet barn haha, han sa självklart ja så söt som han var. Han var hur trevlig som helst, han sa att jag var jätte söt, alååå Bobby sa att jag var söt haha :O Jag frågade honom om han visste vart jag kunde hitta Linda han sa att hon redan hade åkt hem för dagen, jag kunde inte tro mina öron. Fick panik. Men jag bad honom hälsa henne att jag älskar henne hihi (a). Efter att jag han kramade mig och gick så kom tårarna, jag kunde inte tro vad som hade hänt, det var helt overkligt! Jag var så lycklig, och jag är fortfarande lycklig. Bobby tack för att du fick mig att må så bra!


världens sötaste Bobby och jag!

syns det att jag var nervös? haha, har aldrig sett en sån söt kille!

bästa ever! Bobby är bäääääääääääässt! =)

Haha Markii tog bilder när vi snackade, tack sötnos!

Och här kommer lite bilder från mässan!









söta Markii som var dagens fotograf ;)<3

I digg sex

Hej babes! Hoppas ni mår bra, hittils har jag haft en underbar dag med mycket glädje och skratt! Föresten, Darin är skita snygg :O Bilder kommer imorgon i promise! Nu ska jag förstätta fixa mig för att jag ska möta tjejerna snart, vi ska in till stan och käka i någon fin resturange första och sedan får vi se vart kvällen avslutas, MYCKET sprit ska vi få i oss idag iaf! haha jävligt sugen :') Vad ska ni göra ikväll?

Haha jag har typ bömbat sönder min data med Agnes nya låt On and on, så jävla nice! Imorgon så kmr jag uppdatera med bilder osv troligen ganska sent för jag ska till skönhetsmässan på förmiddan, ir rättare sakt när jag vaknar (a).
Anyway, ha en trevlig kväll hörni och ta hand om varandra.

Och nu en stor puss från mig till er, puuusssss =D

Lördag



Godmorfon bloggen! Först och främst måste jag säga ett stort grattis till min kahpe som fyller hela 16 bast idag! =D
Grattis älskling, jag lovar dig att du kmr få värdens bästa födelsedag idag! Jag älskar dig, dt vet du!

Vad  gör ni? Jag snackade nyss på tel med födelsedagsbarnet, vi ska fixa oss för att åka iväg till Vällingby där Darin ska uppträda. Jag lovar er massor av bilder. Mer om kvällen får ni veta senare, vi höres !

Så söt



Nu ska jag dra och köpa vattenpipa, men först tänkte jag lägga upp den här bilden som Katerina från grekland gjorde. Vi saknar dig babe, tack för den!

Night life is what i want

Heej bloggen! Vad gör ni? Jag sitter och lyssnar på Rihanna ft. Justin Timberlake - Rehab och även disturbia och pepar inför kvällen. Ska träffa tjejerna kl 16.00 för att gå och köpa en vattenpipa, finns gott om i tensta haha. Alltid en fördel med att bo i förorten ;) Ikväll ska vi bara ta några drinkar och sen chilla någonstans ute och röka vattenpipa med det underbara folket. I love it! Vad ska ni göra ikväll? Ska plugga lite till affärsdjuridiken nu och till grekiska provet jag har imorgon.

Ska även träffa min prins idag en snutt bara, fyfan vad jag har saknat honom!
Ska försöka uppdatera lite senare, vi höres bloggen!
Ha en trevlig fredagkväll.

Im så happy im so glad


Hej babes! Jag kom hem för en liten stund sedan, var i kista som sakt med tjejerna. Sen tog vi en fika, drf drog det ut på tiden. But it´s fine! Stöte på M***** i bussen på väg hem, haha tönten snackade tom med mig :O Happy Janna!
Yeahyeah, hoppas ni har haft en underbar dag! Känner mig jätte lycklig just nu, vet inte varför men jag gör det. Så jävla glad att jag har mina tjejor vid min sida, både från skolan och utanför! I love you babes!

Nu ska jag duscha och sedan kolla på tv, måste även göra Engelskan och affärsdjuridiken men jag orkar inte. Lat är jag huhu. Men vi får se. Men hörni, saknar inte ni också Kissie? Bloggvärlden är fan tom utam henne :O

Godnatt babes,

Torsdag

Hej vänner. Hoppas ni mår bra, jag är sjukt trött! Vaknde sent så jag orkade inte gå till skolan utan jag gick ner på stan och skulle shoppa..Hittade ingeting, nästan. Sen träffade jag V så gick vi till donken och käkade lunch. Nu  sitter jag här och tråkar, läser Amirs blogg och lyssnar på Brittan. Ska åka till kista snart för att köpa smink, har varit utan smink en hel vecka :'O Sen är det plugg som gäller, affärsdjuridik och engelska B.

Vad har ni för er?

Sorry seems to be the hardest thing


med lovern


Halloj sötnosar. Vad har ni för er? Haha, jag sitter iaf här utan att göra någonting just listen to music. Funderar på att gå och lägga mig, men jag orkar inte..För många tankar som snurrar runt i huvudet faktist. Jag är för i helvetet inte hel längre, och jag ska ändra på det! Tvivla inte på det ni ;) Religion lektionen imorgon bitti är inställd säger vi haha :'D och sedan återstår bara samhällskunskap B. Funtade på att inte gå, men jag vill dra ner på stan efteråt och RÅshoppa!! Hittade inget i kista idag, + att jag och Maria inte såg vår phone house prins :O haha!

Men nog om mig hörni, vi höres imon.  Ska prata med O* på tel en stund och sedan sova.
Godnatt bloggen...

We are sisters


Jag vet att vi har bråkat väldigt mycket den sista tiden, men jag älskar dig syster!
Är glad att allt är bra nu, det är så det ska vara!



sex is life and life is good, but not without you!


Jag saknar dig så mycket, saknar stunderna då allt var perfekt. Då du tog ner mig i snön och hoppade på mig, jag saknar din närhet helt enkelt! Känner mig hopplös seriöst, har verkligen gjort allt för att komma vidare men just nu känns det som att jag kommer explodeera.. Jag behöver dig, gör verkligen det!

Hollywood blir större


Nyaste bilden på Ashlee Simpson,
visst är hon qutie med graviditete? Hela åtta månader..
Snart får vi se ännu en Hollywood baby!

Womanizer


Ni har väll hört att min älskling ska ut på europa turne snart?
Jag bryr mig inte om hon inte kommer till Sverige faktist, det rör mig inte så mycket just nu för då ska jag åka någonannanstan för att se henne. And i will be VIP. haha
i told you losers, she will comes back! UHH I ER




Onsdag

Godmorgon bloggen.  Sovit gott? Jag sov iaf i bara 5 timmar, satt uppe sent och pluggade inatt. Imorse så åkte jag någonstans med min V och skulle fixa något, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det återstår att se. Min första lektion började nyss Svenska B, men jag var i skolan redan vid 9 och pluggade samhällskunskap B Skönt, nu är jag helt klar så jag hoppas att jag inte behöver vara med på lektionen efter lunch. För jag ska nämnligen ut på stan och shoppa. Längtar, hoppas bara jag hittar något nu när pengarna har rullat in haha.

Måste även plugga ikväll också, men nu har jag kommit in i den atmosfärren så det är nice. Jag gillar att plugga :) I told you guys, this is a new side of me. Vad ska ni göra idag sunshines?

stämmer så bra


jag saknar dig...önskar jag kunde spola tbx tiden..

Grattis babe!

Tankarna och tårarna har kommit, ännu en gång vill de inte lämna mig ifred. Jag har det perfekt, jag har allt jag någonsin har velat förutom en sak eller rättare sakt en människa i mitt liv men som jag tror att vi hittar tbx till varandra snart, men ändå så förstår jag inte varför jag känner som jag gör just nu..

Jag kan inte må bra om inte mina vänner mår bra, och jag vet att två utav dem sitter säkert nu med tårar i ögonen och mår piss,,Jag vill inte att mina vänner ska må så, ni vet vilka ni är och ni vet att jag älskar er! Verkligen!

Det kanske är skolan och stressen som riktigt känns jag vet inte, jag vet iaf att inget är som förr och i början känns det svårt. Juste en till sak .. Min schööning fyller år 00.00 ikväll ir vad man ska säga, stort grattis till dig babe! Tack för en underbar vecka nere i grekland med dig,tack för att du alltid finns där, ja tack för allt helt enkelt! Jag älskar dig, tofalaloo haha :D You get it right ;) ?

Skrattat som aldrg förr

Hej bloggen! Hoppas ni har haft en bra dag, själv har jag haft det underbart, skrattat som aldrig förr. Tänkte bara påminna er om att ni inte får glömma BP som börjar idag. Anledningen till att jag kom hem fan :p
Har varit dålig på att uppdatera men jag har haft fult upp, lovar en förbättring, men som sakt för mig är bloggen bara en kul grejj ;) Puss på er

Måndag

Godmorgon bloggen!

Sovit gott? Sitter i myshörnan i skolan och pluggar psykologi A. Orkade inte gå på tyska lektion, känner att det här är mycket viktigare. Sen har jag engelska B och sedan lunch. Slutar kvart i 3 idag. Inte så tungt va haha. Det klarar jag.
Ska nog sitta kvar i skolan efteråt och plugga lite, sen måste jag skynda mig och träffa tjejerna. Har mycket att fixa idag!

Men vi hörs senare sötnosar, uppdaterar inom kort! Puss på er

Cuase im just my self

Heej babes!
Vi har nyss kollat klart filmen, den var sjukt bra men inte direkt min smak. Blev förvirrad haha. Nu ska vi äta tåårta och ta en cigg paus och sedan börja skriva analysen. Om någon från klassen läser det, hur lång blev eran?

Hoppas ni har en bättre eftermiddag än vad jag har.

Söndag

Heej bloggen!

Sovit bra? Jag som som en liten ängel ock önskar jag kunde sova hela dan idag. Men telefonen ringde som vanligt och jag var tvungen att svara. Men it´s ok! Jag måste ändå sätta igång med plugget. Blir jag klar tidigt så ska jag hem till min älskling, annars får jag ruttna med plugget hela dan. Gårkvällen var lugn, det hände inte så mycket ir inte som vi hade planerat. Men jag fick vara med min prins åtmindstånde hihi.

Vad ska ni göra idag?

Jag återkommer om några timmar, när jag tar en plugg paus haha ;)

life smiles at you


Nu sitter jag och väntar på att Maria ska komma hit. Hon ska plugga här medans jag fixar mig, blir fika snart med tjejerna. Sen ikväll blir det krök med turkgänget haha. Hoppas ni får en jätte trevlig kväll för det tänker jag ha! Jag tänker stänga av min mobil senare idag för att jag orkar inte mer, jag vill bara ha roligt ikväll! Så är det något hör av er nu.

+ att jag ska träffa min prins senare ikväll, he´s my drug!

Next stop


den här älsklingen blir min nästa vecka :D:D


Nödvändig information

  • Nu säger jag bara en sak och det är det sista jag har att säga! Glöm bort den Janna ni kände för hon existerar inte längre, nu kmr mitt nya jag fram! Och jag lovar att den nya janna är inte alls lika snäll som den föra och tycker synd om folk!! Nu jävlar!!  

    Och en till sak, ingen behöver ta åt sig för det här är om allmänheten!

Onödigt?

Innan jag hoppar in i duschen tänkte jag lägga upp lite bilder som blev tagna för ngn vecka sen, men jag fick inte dem förens idag! Sugna att se?


min bitch och söta jag ;)

du förändrade mitt liv, du är ljuset i det mörka älskling
jag älskar dig <3

älskling och jag!

haha min andra bitch och jag <3

haha söta lila jag

kör "muslimana" slyle hahahah ;);)

vi var och kollade på Mirrors faktist, den duger

Dagens diskussion?


Vad är det som händer? Det känns som att jag bara läst om Katrin hela dan idag. Och om hon fick sparken? I don´t give a fuck lixom. Vem bryr sig? Och visst okej, hon fick sparken. Är det något man bör garva åt och trycka ner henne? Jag anser inte att det hon gjorde var rätt nej absolut inte men alla begår misstag inte sant? Så låt kvinnan vara, för jag fucking diggar henne! Go Katrin !

Ingen kan förstöra denna dag för mig!

Hej sötnosar. Hoppas ni mår bra för jag mår fintfint och är på strålande humör. Kom hem för en liten stund sedan, kl 09.15 var jag i skanstull. Då var det dags för hemspråk. Slutade 13.15 och sedan gick jag förbi Monki. Hittade ett par as snygga skor som ska flytta in hos mig på måndag.Ni får se bild på dem sen. Nu ska jag duscha och sedan "plugga" en stund. Ska ta en fika med tjejerna på Albert´s sen innan vi ska vidare till någon fest! (?)

Det är fest i grekiska föreningen idag men jag tror inte vi ska dit, kanske går en sväng förbi bara vem vet.
 Vad ska ni göra idag sötnosar?


haha en bild på en "nykter" mig i grekland som försöker föreställa Amy Whinehouse.
Schöön vi glömmer aldrig den dan! <3

Sträva åt dina drömmar


ser upp till dig


Sitter här med brudarna och planerar inför morgondagen. Ska bara ta det lungt, sitta kolla på massa filmer och käka gott. Blir mys. Har haft en underbar dag faktist, känner att saker faller på plats. Det är så det ska kännas, right?
Se till att må bra, se till att göra det du vill göra och inte det du känner dig tvingad till att göra. Du lever en gång inte två, så ta vara på ditt liv. Det är vad jag kommer göra från och med nu.

Och vet ni en sak, se till att uppfylla alla era önskningar eller så gott som ni kan. Jag lever för film och för skådespeleri, det är det jag ska sträva fram emot nu. Jag ska skapa historia med mitt skådespeleri, ir jag kommer åtmindstånde försöka =) Det bör alla göra, försöka och inte ge upp på en gång.

Men nog om mig och mina drömmar nu haha, ha en trevlig kväll och ta hand om er!
Kanske uppdaterar senare när jag kommer hem, får se hur det blir!

ps, har problem med att lägga upp bilder så det får bli som det blir d.s


Tandläkarbesök snart

Heej babes! Vad gör ni? Jag sitter och ruttnar har historia A och läraren bablar på som vanligt. Sånt hatar jag som sakt! Gick ut och tog en rökpaus med Markus. Vet inte hur länge jag orkar sitta här inne haha, får se! Men hörni det är fredag idag wohoo, jävlar vad snabbt tiden går, tycker inte ni det? Är det fest ikväll eller? Tror inte att jag ska göra så mycket ikväll, ska nog ta det lungt för det mesta. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, både bra och dåliga saker. 
But life goes on right? Ser fram emot det som kommer ske härnext. Kan inte berätta så mycket just nu, men så frt jag får så får ni också veta. Vi får bara hoppas =)

- Morfar, håll ut! Jag vet att du är stark, du får inte försvinna från mitt liv inte nu iaf!
"jag älskar dig"

Fredag


favorit i repris

Godmorgon älsklingar. Sovit gott? Jag sov som en prinsessa bredvid min älskling, önskar jag kunde ligga kvar en liten stund till. Men jag har redab försovit mig. Min matte lektion började för 10 minuter sedan but anyway. Ska börja fixa mig för att åka iväg till nästa lektion historia.

Kl 13.00 har jag tandläkare, syft! Hoppas på det bästa haha jag orkar inte mer flera hål. Men hörni ska jag dricka upp mitt kaffe nu och sedan fixa mig som sakt men vi hörs snart. Vad gör ni?

Varför hata när man kan älska?

Mår ni bra? Jag har precis duschat, får en sån där skön känsla ni vet haha. Känner mig ass pigg, köpte med mig en iss latte från kista. Min favorit. Nu ska jag snacka på tel med min älskling en stund och sedan kolla på tv med Mr X. Älsklingen ska sova över idag, sen ska vi tsm till skolan imorgon. Eller jag ska till skolan och han till jobbet haha.
Vad ska ni göra?

Imorgon väntar en ny dag med nya valmöjligheter. Ta nytta av dagen och skapa den med kärlek och glädje och inget hat. För det kommer komma dagar i livet som man kommer se tbx och tänka varför?

Men vi får höras imorgon sötnosar, sov gott! <3


avslutar kvällen med en bild på Enander och mig :)

Utgång

Hoppas ni mår fint sötnosar. Sitter här hemma med Markii just nu, ska ta och fixa oss lite och sedan möta Maria för att ta en sväng till kista gallerian. Maria har tjatat om att hon vill ha naturgodis och det finns inte här i 163 så vi ska åka och köpa naturgodis bland annat! =) Vad ska ni göra ikväll? Vill önska er alla som ska till blogg galan en super trevlig kväll, & specielt dig Mimmi :) <33

Vi hörs snart!

Bästa <3


"jag saknar er som fan re"

I want

499 kr
1099 kr.
Dessa underbara par skor ska bli mina! Visst är de
ursnygga? Båda paren kommer från scorett.

Borta bra men hemma bäst!

Jag kom hem för en liten stund sen, orkade inte gå på idrotten så istället käkade jag lunch med Elmira och sedan åkte jag hem. Har precis kollar på Gossip Girl avsnitt 4 och nu så kollar jag runt på lite bloggar bara. Väntar tills tjejerna slutar skolan så får vi se vad vi ska hitta på för något idag.

För er som har varit uppmärksamma under Engla-mordet så har jag hittat hennes mammas blogg ni kanske skulle vilja gå in och kika på.. här är den iaf! http://www.englasmamma.blogspot.com/

Vi höres senare vänner

På topphumör - Irritationen borta(?)

Jag är så glad tror att jag svävar på moln faktist haha. Vi sitter på samhällslektionen och så frågar Sinem från ingenstans om jag vill gå på turkisk fest. Haha om jag vill? JAG BRINNER FÖR DET (a). Eller asså ni som känner mig vet hur mycket jag älskar turkar, jag faller bara för turkar. Och tänk er en grek bland tusen turkar som kommer fest tillsammans. Ni anar inte hur roligt det kommer bli, får bara hoppas på att det blir av. Sinem bäst för dig att fixa det :D
Do me a favour mina vänner? Länk till hennes blogg finns bland alla mina länkar, se till nu att hon fixar det för skulle ni inte vilja se resultatet av att jag är på ne turkisk fest med massa snygga turkar? Åhh jag tror jag dör utav tanken bara hihi.

Tyvärr så hittade jag ingen bild från någon turkisk fest. Är du turk och har bilder så skulle det vara jätte roligt om du mailade in lite till mig så att jag får ett litet smakprov.

/ Janna Papadopoulou

Jag skäms inte

Visste ni att jag var största Danny älskaren :O Vilken Danny? Idol-Danny såklart haha. Hoppas jag inte blir mobbad resten av mitt liv nu, men vad? Han ser ju bra ut ir vad tycker ni?



Som ni kanske förstår dog jag av lycka efter dessa bilder hahah :$

En dålig start på dagen!

Godmorgon. Sovit gott? Jag fick bara 5 timmars sömn inatt, jag fastnade vid tvn igår och kunde inte låta bli att kolla. Vilket innebär att jag inte fick min skönhets sömn haha. Och gissa vad som händer idag? Jo, när jag åkte till rissne imorse och lämnade min lilla troll och skulle ta tåget till skolan(stadshagen) så tar jag fel tåg och åker tbx till tensta. Typiskt att vara jag!
Men det var kul för där fick jag sällskap utav Jacob som också skulle åka till skolan, men mycket snack blev det för båda var jävligt trötta. Idag är det inte min dag direkt känner mig redan sjkt irriterad efter det som hände imorse för det fick mig att springa till skolan i regnet. Whatever, nu sitter jag på Religion B och tråkar. Sa fel igår, det är religion och inte historia. Men gud det är så tråkigt, läraren pratar bara. Jag hatar när dem bara ska prata och man inte får ta en del utav det. Då blir det roligare ju, visst? Vet ni vad? Jag tror jag kommer döda någon idag, så irriterad specielt nu när folk knackar på dörren hela tiden, är man försenad knacka en gång och vänta vafan!! Aja, ska surfa lite för jag känner att jag kommer somna annars.

Ha en bra dag mina vänner =)

alltid kul att heta Janna

 kunde spola tbx tiden ..

Mår ni bra? Cause jag mår toppen haha :D Jag älskar den här känslan, älskar att må bäst oavsett hur mycket folk snackar skit om mig. Anyway, kom hem för en liten stund sen, det var rätt mysigt idag faktist. Har så mycket planerat som jag jag verkligen ser fram emot. Och vill ni veta något helt underbart? Jag och Valasia åker även ner till Rhodos i sommar, hur sjukt nice är inte det? Det är så mycket som händer att det inte är sant asså hihi. Har alltid något att se fram emot and i love that feeling. Måste även komma igång med pluggandet faktist, känns som att jag ligger efter. Men jag tror jag fixar det, "om Janna vill något så kan hon"! Nu ska jag kolla lite på tv och seda n lägga mig för jag måste upp kl 07.00 imorgon. Ska åka till Rissne först och lämna lilla Nike i skolan och sedan åka iväg till min som börjar med en lång asstråkig historia lektion. Usssh!! Ska ta med mig laptopen till skolan och försöka uppdatera lite under dagen för jag slutar nämnligen rätt så sent har jag för mig. Sov gott mina små charmtroll.

/Er Janna

Cause i love my self

Typiskt att vara jag faktist haha, inget blir som planerat utan nya planer dyker upp under dagen. Var tvungen att gå till Nikos skola och hämta honom, Markii följde med och sedan tog vi en sväng förbi tensta gymnasium och hängde lite med lillen. Nu sitter vi hemma hos Markii och ska strax iväg till rinkeby för att möta Stefan & Maria. Har mycket att göra. Döljer en liten hemlighet, ni får snart veta mer. And gues vart vi ska sita och prata om allt? Klart inte i rinkeby utan på donken huhu, mat är kärlek för min del.

Juste, täkte bara refresha er mine om att fortsätt snacka om mig jag älskar det =) Tack för all uppmärksamhet, men kom igen att det man ger får man så småningom tbx. (ni vet vilka, ir kanske du)

Vi höres senare mina små troll / er Janna

Onsdag

Hej vänner. Sitter här med en kopp kafe och ska strax börja fixa mig. Studiedag för mig del idag vilket var välbehövt faktist.  Till er som inte läste min föra blogg och skulle vilja kika lite där så kommer länken finnas längst ner på sidan. Idag ska jag dra ner på stan och ta en fika med mina tjejer. Funderar på att ta mig hem lite tidigt och plugga en stund för att sedan hinna gå och träffa O*. Men vi höres senare, ville bara uppdatera lite eftersom det var så längesen :)

gammal bild

www.http://metrobloggen.se/Jpapadopoulou

RSS 2.0