18:58

Sitter här och plattar mitt hår, orkar inte fixa mig. Vet inte vad jag ska ha på mig. Red lips or not? Så jävla confused. Kollade på mina bilder, skulle rensa skiten men det gick inte. Det gjorde ont. I söndags var det nio jävla år sen ... det är inte lätt men jag är stark. Det känns helt sjukt, tiden går så jävla fort. Men jag ska ut och ha roligt ikväll, ska inte låta den förflutna komma in i mitt liv igen.


ta mig tbx till grekland med min koumbara..
som lämnar mig nästa vecka och åker till greece :((


Det förflutna knackar på säger hej och vill bli insläppt

Har haft en underbar dag faktiskt. Matte C 08.00-09.00 och sen träffade jag Bianca i kista galleria. Vi käkade frukost på waynes och snackade skit bara. Gick runt lite och sedan satte vi oss på levinskys. Var med henne i hela sex timmar, det var underbar. I love you babe..:)

Nu ska jag slappa lite framför tvn eftersom min mobiljäven vägrar skicka iväg mina sms. Sandra Carlén hjärtat, jag ringer dig så fort jag kan!! Utgång ikväll med Dania Markella Hamodi och Omar, bättre kan det inte bli ;)


London bridge

Loggade in på facebook precis och såg att Sinem kommenterade på en bild att det svart var ett år sen, det är ett år snart sen vi var i london. Det är helt sjukt, men det var bland det bästa jag har gjort i mitt liv. Tack för en underbar resa tjejer, minnerna suddas inte ut. Bjuder på lite pics från london.

Men ååååh hatar dig sinem, vill åka tbx nu ... nostalgi.

blogg.se vill inte sammarbeta med mig, går tyvärr inte att ladda upp bilder nu men dem kmr sen.


-


08:26

Godmorgooon babes! Nu ska jag dra iväg och åka skridskor är tillbaka runt 13.00 sensta. HOPPAS JAG! puss

Love isn't blind, its the lack of love that made you blind.

Har tänkt på en sak, sen jag fyllde 18 så har jag mått så jävla bra. Jag har festat, umgåtts med människor jag älskar och människor jag vet kommer finnas där för mig. Skolan går helt okej, mitt stora projekt går skit bra. Ja, helt allmänt så är allt dunderbra. Ska ut i helgen med brudarna, lönehelg ett måste! Fyfan vad jag älskar livet, det är faktiskt första gången jag säger detta. Men jag mår så jävla bra utan honom. Inga problem, ingenting.
Imorgon ska vi åka skridskor med skolan och sen jobbar jag. Funderar på att säga upp mig för jag har annat på g, vet inte om jag orkar jobbar haha. Har faktiskt jobbat i 3 månader, tung jag är. Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sitta framför tvn och softa med min älskade bror. Ni får kika på lite bilder från chaplinsbar.















bilderna är lånade utav


PS! JAG SAKNAR MIN KOUMBARA, BARA SÅ DU VET DIN BITCH!! DS!

at work

Sitter på jobbet helt bakis.. trött som fan. Men fyfan vilken kväll det var haha, sjukt roligt. Uppdaterar med bilder när jag är hemma för jag måste jobba, har slappat i två timmar. puss

baaakis

Hade månadspub på jobbet igår, sen drog vi vidare. Kom hem sent, för mycket alkohol tror jag, för mycket öl. Huver dunkar, jag vill bara sova men nej jag jobbar. fuck it!

-

Det var ett jävla ta sen, men jag mår hur bra som helst. Grymt stressad bara. Två veckor framöver är jag bokad, möten osv. Allt rullar på som fan,träffar nya människor och knyter kontakter. Men vet ni vad? En sak är detsamma.. jag saknar honom så otroligt mycket. Har träffat många killar de senaste veckorna, specielt när man drar ut. Men tror ni det hjälper? Hell no! Baby, jag älskar dig.

Längtan..

Orkade inte gå till jobbet så jag tog en dunderlång promenad istället. Hade på mig mina höga stävlar men fyfan vad kallt det var, saknar redan mina UGGS. De skulle försöla fixa dem, väntar på att dem ska ringa. Nu måste jag skicka iväg några mail till lite företag angående mitt stora projekt som jag snackar om. Fan vad jag längtar alltså. Sen ska jag bara slappa, ta ett skönt bad och köra på ansiktsmask typ och bara slappa framför tvn och äta mig tjock. Ska fota mina snygga kavaj och skjortan som jag köpte igår också så ni får se.

11:59

Godmorgon mina söta läsare. Har lyckats kliva upp tidigt idag, är stolt faktiskt. Ska käka lite frukost och sen ta på mig kläder bara för att åka till kista och möta upp mamma och lillbebisen som är på träning nu. Vi ska reklamera mina UGGS för dem har blivit två delar(?). Är skit sur för mina fötter fruser, hoppas det går att fixa snabbt för sen ska vi äta på dönken. Sen är det raka vägen till jobbet bara, och jag som verkligen inte orkar idag. Buhuu, får stå ut med otrevliga kunder! Ha en fin dag sötnosar.

11:59

Godmorgon mina söta läsare. Har lyckats kliva upp tidigt idag, är stolt faktiskt. Ska käka lite frukost och sen ta på mig kläder bara för att åka till kista och möta upp mamma och lillbebisen som är på träning nu. Vi ska reklamera mina UGGS för dem har blivit två delar(?). Är skit sur för mina fötter fruser, hoppas det går att fixa snabbt för sen ska vi äta på dönken. Sen är det raka vägen till jobbet bara, och jag som verkligen inte orkar idag. Buhuu, får stå ut med otrevliga kunder! Ha en fin dag sötnosar.

tisfördriv

 

Är du kär? alltid vart
är du ihop med nån? nopp
Är du en sportfåne? Nej
Går du i en sport? Nej, simmade förut.
Är du rik? gimmie money!
Är du shoppingsugen? ja-a, shoppade idag!
Är du ressugen? OM jag är, när åker vi?
Är du skolsugen? Inte en chans i världen, lovsugen
Är du irriterad? lite  
Vilken film såg du senast? A lot like love
Vilken internetsida besökte du senaast? facebook
Vad sa du senast, till vem? Sov gott, till bästa mamma!
Vad gjorde du i förrgår? träffade Rabih, fikade med Bianca.
Vad har du gjort idag? Fikat och shoppat
Vad ska du göra ikväll? Sova?
Vilket land besökte du senast? Grekland
Vad såg du senast på tv? one tree hill
Senaste köp? kavaj
Vad har du dåligt samvete för? ätit 2 much skräpmat
Vad har du för skor? UGGS <3
Vad har du på dig nu? mjukiskläder all over the place
Är du vegitarian? KÖTTFIIFÄÄN
Vad drack du senast? COLA
Gillar du att laga mat? eh, fråga först om jag kan haha
När sjöng du senast? nyss
Håller du det städat? vad är städa?
Vad gör dig lycklig? Familj släkt och vänner! <3
Vad gör du just nu? detta
Lyssnar du musik just nu? stupid question, I love music!
Favorit-färg? svart, åh vilket emo jag låter som men seriously, svart passar till allt och orkar inte fundera ut ett bättre svar.
Favorit-mat? har ingen direkt favoritmat men tacos och pizza är ju aldrig fel ;)
Favorit-skådis? JOEL KINNAMAN, my man!
Favorit-film? notebook
Favorit-tvpogram?  one tree hill, the oc, gossip girl and so on..
Favorit-låt? we belong togethet
Favorit-godis? choklad!
Tar du många "ego-bilder"? Jag föddes som en egoist, självklart gör jag det :)
Gillar du att fotografera? mig själv? haha ja men inte så mycket nånting annat.
Egen mobil? Jaa, dah
Egen kamera? Yes!
Egen dator? Jepp!

And the way that you move, it make me feel alive.


+

Vilka är ni som tittar in här när jag knappt uppdaterar? Lämna spår efter er vafan haha. Vet ni en sak? Livet är perfekt. Ni kommer se mycket utav mig i framtiden, kontakter knyts och det känns extremt bra. Skolan går väll också helt okej för den delen, har inte orkat bry mig så mycket. Har som sagt ett stort projekt på gång som jag tror att många utav er kommer älska. Nej, nu ska jag svar på lite mail och sedan lägga mig och få min skönhetssömn. Har inte jobbat en hel vecka nu och det känns typ lite slappt. Måste jag gå imorgon? Orkar inte.


rip

Du lever i våran hjärtan grabben, hoppas du har de bra där uppe. Jag vet inte vad jag ska säga direkt, det är helt sjukt. Andra dagen me jag kan fortfarande inte inse det, tårarna bara rinner...
Ska fylla badkaret med vatten och slappna av, det blir för mycket orkar inte.









& om ungefär två timmar fyller min älskling år. Min stora kärlek. Grattis på nittonårsdagenälskling.


RSS 2.0