hej hopp

Shululuu sötnosar. Har haft en perfekt dag faktist, vart i stan med maria som jag inte hade träffat på evigheter typ och fikat och gått på julmarknad. Så jäkla mys. Nu ska jag bara fixa håret lite och måla naglarna för att möta resten av gänget för att ta en kvällsfika. Fev ringde mig och bokade mig till nästa helg haha, då ska vi på bio. Måste ännu en gång tacka alla som har brytt sig om mig denna period, tack! Det som hände är väldigt känsligt och därför är det svårt att prata om det, och både för och hans säkerhet så kan jag inte skriva vad som hände. Det skulle faktist vara skönt och göra det så jag slipper förklara hundra gånger..har jag sakt hur mkt jag saknar grekland? Jo, MEGA mkt!!


valasia eleanthi kristina and my self

hjärtegull

lovelovelove*

ångest.. <3


det tar sin tid

Har precis kommit hem från jobbet, sjukt trött. Men det gick bra, alltid lika trevligt att mötas av trevliga människor. Borde plugga men det har jag ingen ork för. Tror inte jag ska till skolan imorgon heller, men jag måste nog närvara på öppet hus som är imorgon kl 18.00 - 20.00 på kunskapsgymnasiet i kista alltså. Måste bara tacka alla fina människor som tog sin tid och smsade mig för att se hur det är med mig efter gårdagens inlägg. Det värmer verkligen, tack! Jag mår bättre, men det är nog för att jag inte riktigt har insett vad som har hänt. Men det blir nog bättre med tiden får jag hoppas på. Nu ska jag bara ta tag i mitt liv, har inte tid för annat. Ska ta en varm låång dusch och sen koppla av framför tvn, mer än så blir det inte. Bjuder även på en till bild utav en människa som får mig att lé. YOU ROCK!


antar att ni ser hur nervös och lycklig jag var, haha


ger mig styrka!



 


tisdag

Godmorgon babes. Det blev ingen sömn ikväll, just några timmar på morgonen. Försökte plugga med marki men kvällen slutade i tårar för min del, allt känns så jävla jobbigt just nu. Är fortfarande hemma hos marki, orkade inte gå till skolan. Orkar för tillfället inte göra något, men jag måste gå till jobbet. Jobbar från 17.30. - 21.00. Pain! Ska snart gå hem för att duscha och köra på flera lager smink så jag ser lite piggare ut. Tror inte det blir någon skola imorgon heller för min del, men vi får se hur jag mår ikväll. Tänkte att vi kunde köra en dagens som jag snodde frn Sandras blogg.

DAGENS..
Låt-
 Lady Gaga - bad romance  
Saknad - saknaden gör ont 
Kläder - leggings och tjocktröja  
Smink - Inget för tillfället
Underkläder - svarta string och svart bh 
Mat - ingen lust för mat
Köp - cigg, massa ciggpaket om dt räknas? 
Göra sen - jobba
Godis - kladdis och grädde
Pinsammaste - 

Rabih Jaber, en bild säger mer än tusen ord..


-

Varför ringer han inte och säger att han vill stå vid min sida? ..

J´papadopoulou, im back!

Är fortfarande uppe och försöker plugga hemma hos Markella. Vi har käkat som fan, har även bakat muffins för att inte somna. Men det går bra, vi klarar det. En veckas helvete kvar sen ska jag festa och sova ut rejält. Annars mår jag superfint, är bara allmänt stressad men det brukar jag alltid vara haha. Ställer för höga krav på mig själv, men jag älskar utmaningar. Det är så jag utvecklas som person. Och denna gång kommer jag inte låta någon trycka ner mig. Skaffa er ett liv istället för att försöka drabba min bitches. Och ett stort tack till mina fina vänner som stöttar mig, nu är guld! Har knappt haft tid för att träffa mina babes för jag har prioriterat skolan och min framtid först, men det är en vecka kvar sen ska vi röja som aldrig för, promise! ♥

Föresten, har träffat världens snygga kille.. vi får se haha.


Paparazzii



pluggar för fullt, det är därför jag inte har uppdaterat något. Paparazzi ösar på för fullt här medans jag försöker göra klart min filosofi uppsats.


trött..

Jag ber om ursäkt för att det inte blev några inlägg igår och ingen tävling. Men jag satt aldirg vid ngn dator och jobbade från 17.00-0200. Hoppas ni förståt. Men jag ska göra mitt bästa idag. Det blev en lång sovmorgon, eller den kunde vart längre med Maria ringde mig för fullt. Känner mig fortfarande trött, jätte trött och jätte hungrig. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, hörs snart!

LOVE FOOD

Har precis käkat pannkakor med kladdkaka. HAHAHAH vet att det låter skita äckligt, men tänk er vi brände tom kladdisen och det blev stöört gott. Ja, jag är too tired kanske därför. Nu ska jag dricka kaffe och röööööka. Hoppas nu sover gott, för jag önskar jag kunde detsamma hahahah :(

Vill bara sova ..

Är fortfarande hemma hos min kompis, tror inte jag ska hem inatt. Är sjukt trött, men det är fortfarande mycket som ska göras. Så det lär inte bli någon sömn, och jag som jobbar imorgon kväll också. Skit kul. NOT! Men nu är det bara att återgå till historieböckerna, alltid lika roligt haha. Men hörni, glöm inte tävlingen imorgon. Natti :))


London´09! Saknar!!!


love the way i am

Hej mina fina läsare. Har precis kommit hem efter en hektiskt dag på stan. Har pluggat massa men även roat mig haha. Ska iväg hem till en kompis för att plugga hela natten. Vi måste få gjort jätte mycket för imorgon väntar ett stort möte och antagligen ett stort besked. Har även fått ett jätte bra samtal, måste dela med mig min glädje haha. Ska på ett jobbintervju på tisdag, mer får ni veta på plats.

Angående tävlingen
Hinner inte dra igång den ikväll så det får bli imorgon, men det är iaf att testa på och bli modell för en dag. Du blir sminkad och hela köret. Tillsammans med mig så klart! Låter kul va? Mer info kommer imorgon! Ha en trevlig fortsatt kväll. Puss

Im perfect



still at home. Ska snart röra mig in till stan. Rättare sakt stadsbiblioteket. Känner mig som en nörd som bara sitter och pluggar, men nu ska jag faktist hjälpa en vänn. Juste, får inte glömma att berätta att ni får kika in här ikväll för då drar jag igång en tävling. Se yaa


did i tell you

Skulle uppdatera bloggen igår, men jag hade tyvärr ingen tid. Har knappt tid för att andas känner jag. Mycket som är på g just nu plus att jag satsar som tusan på skolan nu. Studenten snart hihi. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, känns bara trist att skriva varje dag att jag pluggar. Men jag kommer nog på något iaf! Åkte till skolan kl 09.00 idag för att göra ett företagsekonomi prov. Det gick faktist bättre än jag trodde. Ibland förvånar jag mig själv. Sen åkte jag hem och kollade på våra bästa år. Fan vad jag har saknat den, men jag hängde direkt inte med. Ska ringa ett jätte vikrigt samtal nu, om jag får det beskeded jag vill så kommer jag bli världens lyckligaste. Sen blir det att åka in till stadsbiblioteket och plugga, även träffa Fev en snutt.


+

Ser att mer än hälften fortf kikar in i bloggen fastän jag inte har skrivit på mer än en vecka nu. Det tycker jag är roligt. Börjar med uppdateringen imorgon eftersom många har tjatat. Kul att ni gillar min blogg.

RSS 2.0