Ingen kan stoppa mig!!

Hej bloggen! Gud vad jag har saknat er, därför tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg om mitt nya liv för att hålla mina vänner uppdaterade. Men som sagt, kommer troligen inte börja blogga som vanligt och det för att skippa alla spekulationer kring mitt liv. Som ni säkert alla vet så har jag ju bytt skola till Kunskapsskolan i kista och jag måste få säga att jag stormtrivs. Det är underbart, även min nya klass är helt okej. Den här senaste veckan så har mitt liv förändrats på många olika sätt och jag måste tacka mina vänner som fanns där vid min sida och hjälpte mig genom all skit. Jag har tagit tag i saker och ting, fått gjort på mycket som borde varit gjort redan innan men som jag inte brydde mig om. Nu har jag börjat om från början, och ingen jävel kan stoppa mig!

Har även börjat jobba på ett ålderdomshem i solna. Det funkar jätte bra faktist, korta pass och bra betalt. Och så är det roligt att få spendera några timmar med gamla människor som redan levt sitt liv och som kan lära ut så mycket om livet. Detaljer om om vi snackar om med gamlingarna och annat kan jag tyvärr inte dela med mig pga av att jag har tystnadsplikt. Ja, som ni ser så mår jag jävligt bra!!!

Jag håller även på att skriva en bok om kärlek, en bok baserad på en sann historia. Min historia. Kan dela med mig ett litet stycke i nästa inlägg.

RSS 2.0