Livet är underbart när underlivet är bart



Ååh va skönt allt känns just nu. Livet flytter bara på som den ska. Jag känner mig lycklig, konstigt nog! Gårdagen var overklig haha mycket som hände. Men min Maria var räddaren i nöden. Första hade jag varken cigg eller pengar, tårarna rann och jag kände paniken komma. Att jag kan gråra över cigg? Yes, Maria hade pengar så det fixade sig till slut. På kvällen när vi skulle hem, när hon skulle ta bussen hem så hände det som ingen av oss trodde på! Hon var en riktig krigare hon verkligen skrek efter mig gång på gång för att jag skulle gå tillbaka och se honom, hon drog honom tom! Har inte kunnat tacka henne tillräckligt fastän jag inte gick tbx så var tanken som räknades. Hon gjorde verkligen allt för att se mig lycklig min älskling. Vänner som henne växer inte på träd. Anyway, vi åkte till kista och  köpte presenter idag, eller rättare sagt Maria. Sen träffade vi Marki och O* och bara chillade. Nu ska jag äta pizza och kolla på Brothers & Sisters snart =) Inget plugg för mig, fastän jag har en historia inlämning och redovisning imorgon så skiter jag i! Jag orkar inte mer helt enkelt.

Imrgon ska jag träffa Mimmi efter skolan och fixa något. Sen blir det nog att umgås med tjejerna bara. Kanske karaoke night? Vem vet. Ha det gött sötnosar!

useagun



Guten morgen babes. Jag gick upp nyss, jag orkar inte gå på min tyska lektion så jag skippar det. Istället ska jag äta en stor frukost med mamma som är hemma. Orsaken till varför jag inte bloggade under en längre period vill jag inte gå in på, det är något personligt och spelar längre ingen roll. Men hörni, en vecka kvar till lovet! Det är ju helt crazy. Fyfan vad snabbt tiden gått. Anyway, igår åkte jag till kista och fikade/käkade med Valasia Eleni och Kristina. Var jätte mysigt, blev en dels planer inför sommaren 09 också! Idag måste jag börja med mitt historia arbete som ska vara inne på torsdag, och även med affärsdjuridiken! Skärpning Janna!! Vad ska ni göra idag?



Någon som redan har bestämt sig om den ska kolla på Blondinbellas nya tv program som sänds idag 20.00 på tv400?

Onsdag

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra. Jag har inte haft tid att uppdatera så därför slänger jag in ett inlägg nu. Konstantina och Marki kom till mig runt 23.00 för att vi skulle plugga tsm. Jag har ju psykologi prov idag! Haha, konstantina pluggade as bra medans jag och Marki bussade framför tv:n och åt typ hela tiden. Kl 02.00 så gick Konstantina hema hem, hon orkade inte mer medans jag och Marki fortsatte roa oss haha. Blev inte så mycket plugg för min del. Vi somnade runt halv 5 och kl 07.00 gick vi upp för att hon skulle åka till skolan. Jag gick och la mig igen och gick upp kl 11.00. Har ätit en fet frukost och pluggat. Känner att jag kan nada! Men jag orkar inte bry mig. Är klar med Engelskan iaf!

Efter skolan ska jag träffa Maria som jag har saknat, vi ska ta en sväng i kista. Sen blir det matte plugg med tjejerna igen. Vad sägs Marki, tv bus även idag ;) ? Hahaha =D

RSS 2.0